Placidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon iconPlacidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon icon
| start+info | letöltés | ÁRAK-VÁSÁRLÁS-RENDELÉS | regisztráció | kapcsolat-segítség |

START

Köszöntő


INFORMÁCIÓK

Alapvető információk

Rendszerigény

Kompatibilitás, virtualizáció, emuláció

Verziótörténet

Változatok

Szabad változat

Placidus teljes változat

Placidus Plus teljes változat

Nostradamus teljes változat

Képernyőképek

KÉPERNYŐKÉPEK


Általános Szerződési Feltételek
(ÁSzF)

Partnerek

Kapcsolat

Impresszum


A program legfrissebb elérhető verziója: v4.5.1066-20200125.


Az oldal sütimentes! Harmadik fél által használt sütikért felelősséget nem vállalunk!Minden tartalom
(C) 99astro (R)
2002-2023.

Placidus és Placidus Plus 4.5 használata Apple Macintosh számítógépeken MacOS rendszeren, akár az új, M1 processzorral készült gépeken is

Tartalomjegyzék

A CrossOver telepítésének előkészítése

A Placidus telepítése a CrossOver-be

A Placidus fájljainak elérése a CrossOver-ből

A Placidus fájljainak elérése közvetlenül a MacOS Finder-ből


FIGYELEM! A leírásban használt CrossOver alkalmazás nem ingyenes, de van 14 napos kipróbálási lehetőség!

Ha bevált (és bevált!), akkor 64 dollárért meg kell venni, hogy tovább lehessen használni!

A CrossOver alkalmazást a https://www.codeweavers.com/crossover címről tudod letölteni, és kifizetni is ott tudod.


A CrossOver telepítésének előkészítése

A CrossOver feltelepítéséhez lehetséges, hogy át kell állítanod a biztosági beállításokban azt, hogy bárhonnan származó alkalmazást lehessen telepíteni a Mac-edre.

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-000.jpeg Engedélyezni kell, hogy bárhonnan származó alkalmazásokat használhass.
Engedélyezni kell, hogy bárhonnan származó alkalmazásokat használhass.

Ha nincs ott ez a lehetőség, akkor előbb nyisd meg a Terminal alkalmazást (Alkalmazások > Segédprogramok > Terminal), és abban írd be (vagy az alábbi sorból másold és illeszd be) a
sudo spctl --master-disable
parancsot, majd nyomd meg az Enter-t!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-001.jpeg Ehhez lehet, hogy a Terminal ablakban ki kell adni a <br /> <code>sudo spctl --master-disable</code> <br /> parancsot.
Ehhez lehet, hogy a Terminal ablakban ki kell adni a
sudo spctl --master-disable
parancsot.

A Placidus telepítése a CrossOver-be

A sikeres CrossOver telepítés után a Placidus rendszert a következő lépésekkel tudod telepíteni.

A megkapott (letöltött) ZIP fájlt (a személyes egyedi telepítőkészletedet) csomagold ki a vele kapott leírás szerint, indítsd el a CrossOver alkalmazást, majd...

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-101.jpeg 01.: Katt a kék 'Install a Windows application' gombra!
01.: Katt a kék 'Install a Windows application' gombra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-102.jpeg 02.: Katt a 'Choose installer file..' sorra!
02.: Katt a 'Choose installer file..' sorra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-103.jpeg 03.: Válaszd ki a kicsomagolt 32 bites MSI telepítőfájlt, és katt a piros
03.: Válaszd ki a kicsomagolt 32 bites MSI telepítőfájlt, és katt a piros "Use this installer" gombra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-104.jpeg 04.: Megjelenik a kiválasztott telepítőfájl, és katt a piros
04.: Megjelenik a kiválasztott telepítőfájl, és katt a piros "Continue" gombra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-105.jpeg 05.: Katt a piros 'Install' gombra!
05.: Katt a piros 'Install' gombra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-106.jpeg 06.: Némi várakozás...
06.: Némi várakozás...

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-107.jpeg 07.: Elindul a szokásos telepítő...
07.: Elindul a szokásos telepítő...

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-108.jpeg 08.: Amikor kész, katt alul a
08.: Amikor kész, katt alul a "Done" gombra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-109.jpeg 09.: Duplakattal indítható.
09.: Duplakattal indítható.

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-110.jpeg 10.: Első alkalommal kéri a kódodat.
10.: Első alkalommal kéri a kódodat.

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-111.jpeg 11.: Elindult!
11.: Elindult!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-112.jpeg 12.: Békés Csaba planétái és a Névjegy ablak :)
12.: Békés Csaba planétái és a Névjegy ablak :)

Kész. :)

A Placidus fájljainak elérése a CrossOver-ből

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-201.jpeg Indítsd el a CrossOver alkalmazást, és kattints a balfelső sarokban levő palackok ikonra!
Indítsd el a CrossOver alkalmazást, és kattints a balfelső sarokban levő palackok ikonra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-202.jpeg A megjelenő oldalsávon kattints a Placidus-ra!
A megjelenő oldalsávon kattints a Placidus-ra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-203.jpeg A CrossOver menüsávján kattints a 'Bottle' menüre, és a megnyíló menüben a 'Open C: drive' pontra!
A CrossOver menüsávján kattints a 'Bottle' menüre, és a megnyíló menüben a 'Open C: drive' pontra!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-204.jpeg Megnyílik a Finder ablak, benne ott a Placidus mappája, s benne a keresett fájlok. :)
Megnyílik a Finder ablak, benne ott a Placidus mappája, s benne a keresett fájlok. :)

A Placidus fájljainak elérése közvetlenül a MacOS Finder-ből

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-211.jpeg Nyisd meg a Finder-t, és abban a saját profilodat, majd a rejtett fájlok mutatásához nyomd meg a [Command]+[Shift]+[.] (pont) billentyűkombinációt!
Nyisd meg a Finder-t, és abban a saját profilodat, majd a rejtett fájlok mutatásához nyomd meg a [Command]+[Shift]+[.] (pont) billentyűkombinációt!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-212.jpeg A megjelenő mappák közül nyisd meg a 'Library' nevűt!
A megjelenő mappák közül nyisd meg a 'Library' nevűt!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-213.jpeg Abban az 'Application Support' nevűt!
Abban az 'Application Support' nevűt!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-214.jpeg Abban a 'CrossOver' nevűt!
Abban a 'CrossOver' nevűt!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-215.jpeg Abban a 'Bottles' nevűt!
Abban a 'Bottles' nevűt!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-216.jpeg Abban a 'Placidus', és abban a 'drive_c' nevűt!
Abban a 'Placidus', és abban a 'drive_c' nevűt!

Placidus Nostradamus asztrológiai rendszer asztrológia astrology képernyő kép képernyőkép screenshot Placidus45-on-MacOS_11_BigSur-M1_CPU-install-in-CrossOver-217.jpeg Itt találod ugyanazt a Placidus45 mappát, mint az előbb a CrossOver-ből.
Itt találod ugyanazt a Placidus45 mappát, mint az előbb a CrossOver-ből.

A rejtett fájlok elrejtéséhez megnyomhatod ugyanazt a [Command]+[Shift]+[.] (pont) billentyűkombinációt, de egyébként ez a gép kikapcsolásával automatikusan visszaáll rejtettre.

 
     

 

 

 

 -