Placidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon iconPlacidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon icon
| start+info | letöltés | ÁRAK-VÁSÁRLÁS-RENDELÉS | regisztráció | kapcsolat-segítség |

START

Köszöntő


INFORMÁCIÓK

Alapvető információk

Rendszerigény

Kompatibilitás, virtualizáció

Verziótörténet

Változatok

Szabad változat

Placidus teljes változat

Placidus Plus teljes változat

Nostradamus teljes változat

Képernyőképek

KÉPERNYŐKÉPEK


Általános Szerződési Feltételek
(ÁSzF)

Partnerek

Kapcsolat

Impresszum


A program legfrissebb elérhető verziója: v4.5.1066-20200125.


Az oldal sütimentes! Harmadik fél által használt sütikért felelősséget nem vállalunk!Minden tartalom
(C) 99astro (R)
2002-2022.

Általáns Szerződési Feltételek (ÁSzF) / Jogi nyilatkozat

A vásárlással a liszensz egyszerre egy példányban ad jogot a program használatára, vagyis egyszerre egy (fizikai, vagy virtuális) számítógépen egy személy részére lehet telepítve. A programot és/vagy annak telepítőkészletét (CD, letöltött fájl stb.), vagy ezeknek bármely részét bármilyen formában továbbadni, kölcsönözni, másolni stb. jogtalan és tilos, még ingyen is!

Természetesen egyedi igény szerint lehetséges több licensz egyidejű vásárlása is, amiről tájékoztatás található a http://www.placidus.hu ÁRAK oldalán.

MINDEGYIK TELEPÍTŐKÉSZLET EGYEDI és névre szóló, vagyis a megadott felhasználó neve nem írható át benne, csak neki szól. Ebből adódik, hogy nincs egy általános telepítő, amit a kóddal lehet aktiválni, hanem mindegyik külön, névre szólóan, egyedileg készül el, csak azzal az egyedi kóddal használható, amit a felhasználó megkap hozzá.

A MEGKAPOTT TELEPÍTŐKÉSZLETET ÉS A KÓDOT tehát ŐRIZD MEG VÉGLEG, BIZTONSÁGBAN, mint általában minden telepítőkészletet! Biztonságos megőrzésnek számít a felhőtárhely, NAS, külső merevlemez stb.. Nem számít biztonságos megőrzésnek a számítógépbe épített háttértáron, pendrive-on, CD-n való tárolás.

Az elvesztett, vagy elhagyott telepítőkészlet pótlására (a névre szóló egyedi telepítőkészlet újbóli elkészítése és átadása letölthető formában) a mindenkori ártáblázat szerint van lehetőség, ami a http://www.placidus.hu ÁRAK oldalán található.

A MEGRENDELŐLEVELET és annak teljes levelezési szálát (email, az összes válasszal) IS ŐRIZD MEG VÉGLEG, BIZTONSÁGBAN, mert abban vannak a számodra fontos adatok (pl. a kód), valamint bármilyen kérdés esetén abban a levelezésben folytathatjuk, és a benne levő információk segítenek a beazonosításban, így gyorsabban juthatunk a megoldáshoz.

A feltüntetett ár bruttó értendő, és kizárólag a termék árát tartalmazza, valamint elakadás esetén egy-egy alapszintű, ésszerű támogatást, segítségnyújtást. Viszont kiszállítást, postaköltséget, telepítést, oktatást, tanfolyamot stb. NEM! Azonban külön díjazás ellenében természetesen lehet igényelni ezeket is.

A teljes fizetendő ár a megrendelő levélben, az adatok alatti "fizetendő összeg" részben levő összesítésben található összeg.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A megrendelőlevélben feltüntetett ár kizárólag a megrendelő által megkapott email eredeti dátumától számított 5 (öt) napig érvényes, azon túl az esetleges közben történt árváltoztatás lép érvénybe! A megrendelő által megkapott megrendelő email eredeti dátuma az, amikor a kitöltött webes űrlapon meg lett nyomva a rendelés gomb, és a megrendelőnek ki lett küldve a megrendelő email, amit válaszban vissza kell küldeni!

Az esetlegesen külön igényelt postai szállítás során keletkezett bármilyen kár (sérülés, küldeményvesztés stb.) tekintetében a fejlesztő és/vagy forgalmazó semmilyen esetben és semmilyen tekintetben sem vonható felelősségre, így kártérítésre sem kötelezhető. Ezekben az esetekben csakis és kizárólag a postát terheli a teljes felelősség.

Az online átvételi módban (letölthető ZIP fájl) megkapott telepítőkészlet visszaváltására, vagyis a pénz visszakérésére csakis és kizárólag a fájl első letöltése előtt van lehetőség. Amennyiben a fájl már legalább egyszer le lett töltve, akkor már semmilyen indokkal nincs lehetőség sem visszavonni a megrendelést sem visszakérni a pénzt!

A program kizárólag asztrológiai számítások elvégzésére alkalmas.

A program nem helyettesíti az asztrológiai ismereteket. A fejlesztő és/vagy forgalmazó semmilyen garanciát és kötelezettséget nem vállal arra, hogy a program alkalmas arra a célra vagy funkcióra, amelyre azt az olvasó, megrendelő, vagy felhasználó alkalmasnak tartja vagy gondolja.

A program kizárólag a weboldalon (http://www.placidus.hu) felsorolt "tiszta" (azaz nem emulált) operációs rendszereken működik garantáltan. Az ezirányú tesztelés során kizárólag Microsoft által minősített eszközkezelők (driver) lettek telepítve, mert ezek a Microsoft által garantáltan helyesen működnek. Az ettől eltérő és/vagy hibásan működő és/vagy inkompatibilis eszközkezelő(k) és/vagy szoftver(ek) és/vagy hardver(ek) használatából eredő kényelmetlenségek és/vagy károk tekintetében a szerző és/vagy forgalmazó felelőssége és bármilyen kötelezettsége megszűnik.

Tájékoztatás olvasható a weboldalon (http://www.placidus.hu) és kérhető email útján is, az említett oldalon megadott módon és elérhetősége(ke)n. A bárminemű hozzá nem értésből és/vagy figyelmetlenségből és/vagy tájékozatlanságból eredő kényelmetlenségek és/vagy károk tekintetében a szerző és/vagy forgalmazó felelőssége és bármilyen kötelezettsége megszűnik.

A megrendelés el-/visszaküldésével a megrendelésemet visszaigazolom/megerősítem, az űrlapon megadott összes adat kezeléséhez és tárolásához a hozzájárulásomat korlátlan időre megadom. Az adatokat kizárólag a megrendelt telepítő elkészítéséhez, a számla kiállításához használjuk, valamint az email címet a felhasználók számára a programmal kapcsolatos frissítések, információk eljuttatása érdekében működtetett hírlevélhez. Az adatokat harmadik fél nem kaphatja meg, azonban a szerző és/vagy forgalmazó felelőssége és bármilyen kötelezettsége megszűnik, amennyiben az adatok jogosulatlanul (tudta és beleegyezése nélkül) kerülnek harmadik félhez. Ezen adatok törlését a megrendelő és a felhasználó bármikor kérheti, azonban tudomásul veszi, hogy akkor elveszti a lehetőséget bármiféle további támogatásra és frissítésre, hiszen akkor nem lesz semmi, ami alapján azonosítani lehetne.

Mindezzel szintúgy elismerem, hogy az itt és a megrendelő emailben is olvasható nyilatkozat tartalmát teljes egészében megértettem, azzal egyetértek és azt magamra nézve kötelezőnek elfogadom. Ha a megrendelő és a felhasználó személye különböző, akkor megrendelőként felelősséggel vállalom, hogy jelen nyilatkozatot legkésőbb a telepítőkészlet átadásakor ismertetem a felhasználóval, s így azt ő is teljes egészében megérti, azzal ő is egyetért és azt önmagára nézve ő is kötelezőként elfogadja.

 
     

 

 

 

 -