Placidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon iconPlacidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon icon
| start+info | letöltés | ÁRAK-VÁSÁRLÁS-RENDELÉS | regisztráció | kapcsolat-segítség |

START

Köszöntő


INFORMÁCIÓK

Alapvető információk

Rendszerigény

Kompatibilitás, virtualizáció

Verziótörténet

Változatok

Szabad változat

Placidus teljes változat

Placidus Plus teljes változat

Nostradamus teljes változat

Képernyőképek

KÉPERNYŐKÉPEK


JOGI NYILATKOZAT
(ÁFSz, NDA)

Partnerek

Kapcsolat

Impresszum


A program legfrissebb elérhető verziója: v4.5.1066-20200125.Minden tartalom
(C) 99astro (R)
2002-2021.

Placidus Plus (teljes változat)

A lényeg (Placidus) kiegészítve a Schöner Béla módszerén alapuló automatikus születési idő korrekciós, elemző és prognosztizáló modullal. Ez így sem két külön program, hanem egyetlen alkalmazás, ami a rendszerben Placidus Plus néven jelenik meg, és a Placidus mellett a Nostradamus teljes tudását is használhatod benne.

A modul a következőkre alkalmas:

- A megadott életesemények figyelembevételével automatikusan korrigálja a beadott születési időt (legfeljebb plusz-minusz 20-30 perces intervallumban). Ez először is azért nagyon fontos, mert e nélkül minden prognózis pontatlan, megbízhatatlan. Másrészt lehet, hogy a kórházban nem volt egészen pontos az óra, és ráadásul egy szüléskor valószínűleg senki sem azzal törődik, hogy másodpercre pontosan mikor születik meg a gyermek.

- Gyermektervezés. A nők radix horoszkópjából megtervezhető a gyermek neme és az az időszak, amikor a kívánt nemű gyermekért "tenni kell".

- Éves és napi elemzés. Jelzi az éves és napi magánéleti, párkapcsolati, egészségügyi stb. események valúszínűségét; azok kedvező, vagy kedvezőtlen alakulásának lehetőségét.

 
     

 

 

 

 -