Placidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon iconPlacidus Nostradamus asztrologiai rendszer asztrológia astrology web logo ikon icon
| start+info | letöltés | ÁRAK-VÁSÁRLÁS-RENDELÉS | regisztráció | kapcsolat-segítség |

START

Köszöntő


INFORMÁCIÓK

Alapvető információk

Rendszerigény

Kompatibilitás, virtualizáció

Verziótörténet

Változatok

Szabad változat

Placidus teljes változat

Placidus Plus teljes változat

Nostradamus teljes változat

Képernyőképek

KÉPERNYŐKÉPEK


Nyilatkozat

Partnerek

Kapcsolat

Impresszum


A program legfrissebb elérhető verziója: v4.5.1058-20180508.Szavazz rám @ Asztrológia, horoszkóp - AsztroMókus
2007.NOV.20.KE.; 00:13 CET


Minden tartalom
(C) 99astro (R)
2002-2019.


Google PageRank

Placidus Plus (teljes változat)

A lényeg (Placidus) kiegészítve a Schöner Béla módszerén alapuló automatikus születési idő korrekciós, elemző és prognosztizáló modullal. Ez így sem két külön program, hanem egyetlen alkalmazás, ami a rendszerben Placidus Plus néven jelenik meg, és a Placidus mellett a Nostradamus teljes tudását is használhatod benne.

A modul a következőkre alkalmas:

- A megadott életesemények figyelembevételével automatikusan korrigálja a beadott születési időt (legfeljebb plusz-minusz 20-30 perces intervallumban). Ez először is azért nagyon fontos, mert e nélkül minden prognózis pontatlan, megbízhatatlan. Másrészt lehet, hogy a kórházban nem volt egészen pontos az óra, és ráadásul egy szüléskor valószínűleg senki sem azzal törődik, hogy másodpercre pontosan mikor születik meg a gyermek.

- Gyermektervezés. A nők radix horoszkópjából megtervezhető a gyermek neme és az az időszak, amikor a kívánt nemű gyermekért "tenni kell".

- Éves és napi elemzés. Jelzi az éves és napi magánéleti, párkapcsolati, egészségügyi stb. események valúszínűségét; azok kedvező, vagy kedvezőtlen alakulásának lehetőségét.

 
     

 

 

 

 -